Arnaud Delmarche (Wanty Groupe) is HR Manager of the Year© 2019!De hamer is gevallen, de winnaars van de 30ste HRM Night zijn gekend. Arnaud Delmarche (Wanty Groupe) is op 4 april verkozen tot HR Manager of the Year© 2019!!!

Het palmares:

HR Manager of the Year© 2019 : Arnaud Delmarche (Wanty Groupe)

HR Team of the Year© 2019 : Audi Brussels

Young HR Leader of the Year© 2019 : Nathalie Lambrechts (D'Ieteren Auto)

Proximus People Innovation Award 2019 : Belfius

Références Talent Acquisition Award 2019 : Armonea

Learning Award 2019 by Epsilon – Juryprijs : Infrabel

Learning Award 2019 by Epsilon – Publieksprijs : ALD Automotive
Afspraak in 2020!

In 2020 viert de HRM Night met veel luister zijn 31ste editie. Meer dan ooit is dit de onmisbare afspraak voor de professionals van het human resources management in België. Geen enkel ander evenement kent al zo lang zo veel succes.

De unieke atmosfeer die er heerst tijdens de HRM Night zal ook dit jaar onmiskenbaar aanwezig zijn met bovendien verschillende nieuwigheden en verrassingen. De HRM Night 2020 zal meer dan ooit een exclusieve avond zijn waar de leden van de HR-gemeenschap elkaar ontmoeten tijdens een uitgebreide gastronomische ervaring met dank aan de beste chefs van het land.

Dankzij de partners verzamelt de HRM Night elk jaar alle HR-professionals, maar we verwelkomen ook bedrijfsleiders die hebben begrepen hoe belangrijk people management is voor de groei van hun organisatie. Vorig jaar waren er meer dan 850 deelnemers!

Onze teams stellen alles in het werk om u in de beste omstandigheden te ontvangen. Samen met u ontdekken we die avond wie er zich een jaar lang HR Team, Young HR Leader en HR Manager van het Jaar mag noemen.

Zorg er vandaag nog voor dat u dit evenement niet hoeft te missen door uw tafel te reserveren en wees aanwezig bij het aanduiden van de beste HR-projecten van het jaar.


Reglement:

De HR Manager van het Jaar aanwijzen is een delicate en deels zelfs emotionele oefening. Zoals steeds het geval is bij de uitreiking van dergelijke prijs, zijn er nog andere kandidaten die de prijs misschien evenzeer verdienen... maar die discreter te werk gaan. Het proces om de titel toe te wijzen, is het onderwerp van een permanente evaluatie en continue verbetering met het oog op een zo groot mogelijke transparantie en representativiteit.

De ploeg van Peoplesphere werkt voor het magazine nauw samen met een redactiecomité dat regelmatig samenkomt. Het zijn ook de mensen van dat comité die kandidaturen voorstellen, en die diezelfde kandidaten aan een voorselectie onderwerpen alvorens de HR-professionals hun stem kunnen uitbrengen. Sinds 2009 doen we ook een oproep tot spontane kandidatuurstelling of kandidatuurstelling via aanbeveling, om op die manier zo open mogelijk te zijn.

Potentiële kandidaten worden gecontacteerd en gevraagd een dossier in te dienen. Daarin presenteren ze enkele specifieke projecten, geven ze antwoord op een aantal vragen en delen ze enkele objectieve gegevens mee. Sinds 2012 is ook een jury opgesteld, bestaande uit de leden van de redactieraad en vroegere winnaars van de titel van HR Manager van het Jaar. Kandidaten die een volledig dossier ingediend hebben, worden uitgenodigd hun dossier voor deze jury te presenteren. Kandidaten worden geëvalueerd door middel van volgende criteria: de kwaliteit van de voorgestelde projecten, het innovatieve of originele karakter ervan, de reële bijdrage aan de strategie en doelstellingen van de onderneming, de mate waarin de HR-oplossingen op maat zijn van de context en situatie van de organisatie, en hun bijdrage aan de vooruitgang van het HR-vak in België.

Op die basis stelt de jury een ranking op. Nadien is het aan de Belgische HR-gemeenschap om zich uit te spreken over wie de titel van HR Manager, Young Leader en HR Team van het Jaar krijgt toegewezen. Stemmen voor een kandidaat kan alleen op elektronische wijze via een systeem op de website van de HRM Night, die gepromoot wordt door alle partners van het event. Om de HR-professionals toe te laten met kennis van zaken te stemmen, worden de ingediende dossiers in gesynthetiseerde vorm op de website gezet. Daarenboven zullen deverschillende kandidaten uitgebreid aanbod komen in de Peoplesphere-magazines. De periode om te stemmen duurt drie weken. Alleen stemmen afkomstig van een professioneel e-mailadres worden in rekening genomen, en per kandidaat is het aantal stemmen afkomstig van één bedrijf beperkt tot 10.

Als de twee rankings (die van de jury en die die het resultaat is van de algemene stemming) afwijkend zijn, dan is het resultaat van de publieke stemming doorslaggevend. De HR-directeurs, academici en andere experten op het gebied van Human Resources die lid zijn van het Nederlandstalige en Franstalige redactiecomité van Peoplesphere zijn gekend: hun namen zijn opgenomen in het colofon van de respectievelijke magazines. Onder hen ook verschillende ex-winnaars van de titel van HR Manager van het Jaar. Andere vroegere laureaten versterken voor de gelegenheid het team en stellen hun ervaring en kennis ter beschikking van deze selectie.Proximus People Innovation Award

De oproep voor kandidaten wordt gelanceerd voor de Proximus People Innovation Award, die zal worden uitgereikt ter gelegenheid van de 31th HRM Night © in 2020 aanstaande in Brussel! Een nieuwe award om de KMO’s in de schijnwerpers te zetten.

Innovatie in People Management komt vaak voor in bedrijven die minder bekend zijn bij het grote publiek… Jongere en kleinere bedrijven dan die op de lijst van de vorige 30 edities van de HRM Night © staan.

Ze hebben misschien nog niet de middelen om een volledige HR-strategie te implementeren, het is waar. Ze compenseren echter vaak hun gebrek aan ervaring of middelen door extreme creativiteit bij het organiseren van teams, flexibiliteitsoplossingen en samenwerking tussen werknemers.

Daarom wil Proximus, als major partner van de 31ste HRM Night ©, nu de aandacht vestigen op kleine en middelgrote ondernemingen (50 tot 250 werknemers) die nieuwe modellen voor organisatie en samenwerking hebben ontwikkeld.
Die geven ongetwijfeld een voorproefje van wat de wereld van het werk morgen zal zijn.

De winnaars worden geselecteerd op basis van het dossier dat moet worden ingevuld (te verzenden vóór 5 februari – structuur beschikbaar op aanvraag – contact via e-mail: jpe@peoplesphere.be).
De jury beslist op basis van de volgende criteria:
– het innovatieve karakter van het ingevoerde model;
– de impact op het welzijn en de levenskwaliteit van werknemers;
– het optimale gebruik van de technologieën die op de markt beschikbaar zijn.
– economische efficiëntie (optimalisering van de totale loonkosten).

De stemmen van het grote publiek worden online, volgens de regels voor het verkiezingsproces van de HRM Night.
De winnaar van de Proximus People Innovation Award wordt uiteraard bekend gemaakt tijdens de awards ceremonie van de 31th HRM Night©, in 2020 op de Autoworld, in aanwezigheid van de volledige HR Community.

We kijken er nu naar uit om te delen met zoveel innovatieve projecten die de HR-praktijken in onze bedrijven zullen transformeren!
Ondertussen … bereid uw applicaties voor en succes!

Contacten :
Proximus – Anne-Francoise.Streel@proximus.com
HRM Night – jpe@peoplesphere.be


The awards

Références Talent Acquisition Award

Deze award heeft als doel de beste rekruteringsprojecten en employer branding-projecten in de spotlights te zetten.

We nodigen daarom alle bedrijven die stappen hebben gezet op vlak van rekrutering en employer branding in de loop van het voorbije jaar om hun realisaties te delen met de HR community.

Voor meer info: event@references.be

Learning Award by Epsilon

De “Learning Award” by Epsilon is terug! Deze award heeft als doel de bedrijven met de beste opleidings- en ontwikkelingsprojecten te belonen.

Het organisatiecomité onder leiding van Raphael Verpoorten stelt: “Tijdens voorgaande edities hebben verschillende soorten bedrijven zich onderscheden. CHR Luik, Multipharma, Alcatel, AXA enzovoort. We zijn ervan overtuigd dat heel wat bedrijven een waardevol project uitgerold hebben. ”